Suites

L’Hotel Obaga Blanca disposa de 28 esplèndides suites, amb capacitat de 2 fins a 6 persones.

Suites àmplies i còmodes

Totes amb llum natural, àmplies i confortables, decorades en diferents colors i algunes amb terrassa.

La suite té bany complet, TV color amb TDT, telèfon, nevera, caixa forta, xarxa Wi-Fi gratuïta de l’hotel i un mòdul de cuina (servei apart), equipat amb cuina vitroceràmica, forn microones, campana d’extracció de fums i estris de cuina.

Descobreixi les nostres suites

Les Suites de l'Obaga Blanca

Bathtub Icon
Bany complet

Lavabo privat dintre la suite. Totes les suites disposen de dutxa i algunes també de banyera.

TV Icon
Televisió plana

Totes les suites disposen de televisió plana al menjador amb mesures que van de les 20 a 30 polzades.

Telephone Icon
Telèfon

Servei telefònic per a comunicar-se internament o amb l'exterior de l'Hotel. Si us plau, truqui al número '9' si desitja contactar amb recepció.

WiFi Icon
Wi-Fi gratuït

Accés gratuït a la xarxa Wi-Fi de l'Hotel per a tots els clients. Servei accessible des de la major part de zones privades i públiques de l'Hotel.

Safe box Icon
Caixa forta

Tot i que el Principat d'Andorra és un dels llocs més segurs del planeta, cada suite disposa d'una caixa forta on guardar els seus objectes valuosos.

Fridge Icon
Cuina

Cada suite disposa d'un armari on hi trobarà una cuina totalment equipada a la seva disposició. El seu ús té un cost extra per día. No obstant, l'ús de la nevera és gratuït.

Relaxi's, descansi i entreni

Spa i Gimnàs

Acollidor espai dedicat a la relaxació, el descans, la tranquil·litat, i el manteniment de la forma física, després d’un esgotador dia a les pistes, a les botigues o a la natura.

L’espai està integrat per un jacuzzi interior, un jacuzzi exterior, un bany de vapor, una sauna i un espai gimnàs equipat amb espatlleres, cintes de córrer i bicicletes estàtiques.

Bar & Cafe

El nostre Hotel està pensat pel client que vol trobar el relax absolut, sense dependre d’horaris.

L’Hotel disposa d’un bar – cafeteria que està obert tot el dia i un servei pícnic i/o menjar per encàrrec (prèvia contractació).

Cuina

Cada suite disposa d’una cuina completament equipada, que li permetrà cuinar qualsevol tipus de plats i poder organitzar-se. Preu diari per utilització.

Full FridgePrèvia petició, en concertació amb la reserva de l’espai cuina de la suite, possibilitat de sol·licitar compra feta i col·locada a la nevera.

Aparcament

Cada suite té una plaça de pàrquing, interior (servei apart) o exterior (gratuïta en funció de disponibilitat) i armari guarda esquis assignat.